Smartlog v3 » Blog om produkter til børnefamilier » 4 gode råd til at undgå stress i julen
Opret egen blog | Næste blog »

Blog om produkter til børnefamilier

Mor til 3 giver gode tips og råd til hverdagen

4 gode råd til at undgå stress i julen

3. Dec 2010 18:41, Anonymius

Du kan nå at planlægge julens gøremål i god tid - endnu. Det gælder om at forebygge stress - julestress. Det er blevet et helt begreb af dimensioner hvert år. Her er fem gode råd du kan bruge i din juleplanlægning så du undgår stress.

Køb gaverne nu! Sørg for at købe gaverne i god tid. Få planlagt de opgaver du skal nå at have færdige på den arbejdsmæssige del og hjemmefronten i god tid. Drop gaver til de voksne i familien og koncentrer gaveindkøbet til børnene. Julen er børnenes fest. Hvis det ikke skal blive en arena fuld af stress-relaterede gøremål for de voksne er det nødvendigt med fokusere på det elementære - nemlig gaver til børn. Hvis du fortsat ikke har købt dine julegaver til børnene så gør det her hos Eurotoys hvor du kan købe alle dine julegaver til både drenge og piger til billige priser rolig og fredeligt hjemme i din stue sammen en kop kaffe Eurotoys

Gear ned for tempoet i dagene før jul Hvis det overhovedet er muligt for dig så prøv at holde lidt tidlig juleferie. Fordel arbejdsopgaverne jævnt ud over dagene inden jul. Uddelegér opgaverne. Skal du holde juleaften - så tal med familien/vennerne om at splejses om maden. Som vært kan du dele det op. Èn kan medbringe ris a la manden, en anden kan medbringe mandelgave og en tredje kan medbringe dessert/guf/kaffe og knas. Hjælp hinanden juleaften. Brug hele dagen til at forberede aftenens gøremål. Har du små børn så del gaverne op og lad dem få et par gaver om dagen.

Sæt ambitionsniveauet ned Husk, at det kun er dig og dine pårørende, der sætter ambitionsniveauet for julen. Det er vigtigt at huske! Når du ikke hovedrengøringen inden jul, så pyt! Der er alligevel så mørkt udenfor, at det ikke ses, hvis vinduerne trænger til at blive vasket. Det gælder om at have fokus på det, der virkelig gælder - nemlig samvær og nærvær med hinanden. Hvis du og din familie har lyst til at gå rundt i nattøj juleaften - så gør det. Det vigtigste er, at du har det godt. Så slip ambitionerne og gør det rart og hyggeligt for jer alle.

Køb julemaden i god tid Skal du holde julen hos dig skal der købes ind - stort! Det betyder, at du allerede nu kan købe en del af dine varer i god tid. Du kan købe glaskartofler, rødkål, slik, knas, hjemmebag i forvejen. Skal du have økologisk and eller flæskesteg, så kig ind her og få dine varer leveret direkte hjem fra nettet. Det kan klart anbefales og jeg har netop købt anden hos Team Annasminde, der er en troværdig og god butik med gode kvalitetsvarer til rimelige priser. På den måde kan du få kødet leveret til døren - når det passer dig.

Find billige rejser

Til os der elsker sko

Nettets bedste ferieguide for børnefamilier

Sommerferie og sommerhuse

Tags

Relaterede